Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731147564

Amistoso (Int., RC) 731147564 Información oficial sobre el partido 731147564 en Hattrick

24.04.2024 15:25:00

AS Born to run Alineación oficial del equipo 'AS Born to run' en el partido 3 - 1 Franito. FC Alineación oficial del equipo 'Franito. FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AS Born to run Alineación oficial del equipo 'AS Born to run' en el partido 2 - 1 Franito. FC Alineación oficial del equipo 'Franito. FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,0 % 9,9 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Born to run

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 14 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Camille Delalande llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els seguidors del BTR contenien la respiració mentre en Gérôme Milin s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de BTR a 3 - 1. Valéry Jonville va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El BTR ho intentava per la dreta per mitjà de Camille Delalande, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): BTR va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gérôme Milin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Adrian Boşnea una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Alfredo Rodrigues va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Valéry Jonville va marxar de Abdelmouqsit Madihi en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de BTR van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gérôme Milin va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Basile Creusot de BTR es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Franito. FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 37 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Gil Font.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Franito. creava perill des de la dreta al minut 29, però en Guirec Métreau, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Guillermo Ríos desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 260 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Gideon Welsburg, al minut 71 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Artemi Destart de Franito. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.