Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731146103

Amistoso (Int.) 731146103 Información oficial sobre el partido 731146103 en Hattrick

24.04.2024 13:30:00

de hamse boys Alineación oficial del equipo 'de hamse boys' en el partido 5 - 5 Valerosos Alineación oficial del equipo 'Valerosos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
de hamse boys Alineación oficial del equipo 'de hamse boys' en el partido 1 - 8 Valerosos Alineación oficial del equipo 'Valerosos' en el partido
Tiene mucha potra 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

de hamse boys

Goles Goles

  • 116 Minuto 16 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Joni Kalke va acabar en una passada genial cap al jugador de hamse Mihai Căldăraş, que va marcar el 1 - 0.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): hamse, atacant per l'esquerra al minut 42, va aprofitar el magnífic llançament de Joni Kalke per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de hamse va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mihai Căldăraş progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Filip Gągoł de hamse va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): El hamse era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Fernando Oviedo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 5 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 41 en Joni Kalke ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Manolios Siammoutis el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Valerosos

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Javier Valenzuela Acuña va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 40.
  • 152 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, Valerosos va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Ivaylo Bechev va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 153 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, Godwin Kargbo va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Valerosos en aconseguir el 4 - 3.
  • 151 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 els aficionats de Valerosos van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Javier Valenzuela Acuña va anotar el 5 - 4 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 83 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Adalbert Dober de Valerosos marcar el 5 - 5 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 42 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Godwin Kargbo va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 260 Minuto 58 (Ocasión de falta): El jugador visitant Godwin Kargbo va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 58 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.