Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731145027

Amistoso (Int.) 731145027 Información oficial sobre el partido 731145027 en Hattrick

24.04.2024 06:30:00

Hopang Industrial AFC Alineación oficial del equipo 'Hopang Industrial AFC' en el partido 5 - 0 No Crying 22 BH Alineación oficial del equipo 'No Crying 22 BH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hopang Industrial AFC Alineación oficial del equipo 'Hopang Industrial AFC' en el partido 2 - 0 No Crying 22 BH Alineación oficial del equipo 'No Crying 22 BH' en el partido
Tiene bastante suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hopang Industrial AFC

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Hopang Ind s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Gyula Hideg per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 130 Minuto 42 (Gol de falta): Al minut 42 en Ármin Puhala va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): Ármin Puhala va augmentar la diferència de Hopang Ind a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 136 Minuto 74 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Bilal Breko s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Francesco Di Serafino, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 4 - 0.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Als 89 minuts de joc, els nois de Hopang Ind van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ármin Puhala augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Hopang Ind va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Yves Régnier ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 35 quan Jani Elonen de Hopang Ind gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Hopang Ind ho intentava per la dreta per mitjà de Jean-Michel Clavel, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

No Crying 22 BH

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hopang Ind. La jugada d'estratègia del Crying per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Silvio Bulaja va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.