Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731144642

Amistoso (Int.) 731144642 Información oficial sobre el partido 731144642 en Hattrick

24.04.2024 09:30:00

Münchner Löwen II Alineación oficial del equipo 'Münchner Löwen II' en el partido 3 - 3 K.P. Ducato Alineación oficial del equipo 'K.P. Ducato ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Münchner Löwen II Alineación oficial del equipo 'Münchner Löwen II' en el partido 7 - 0 K.P. Ducato Alineación oficial del equipo 'K.P. Ducato ' en el partido
Es un cenizo 7.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Münchner Löwen II

Goles Goles

  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 38, Alex Mauriello va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Roelof Russcher, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): El Münchner no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Florian Lutz es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Duarte Alves va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 32 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Bastian Wallisch quasi empata el partit al minut 32, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 203 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Münchner va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Emilio Alunno va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Thongchai Buranasakul va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Alex Mauriello de Münchner es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 56, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Münchner va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roelof Russcher, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Karl Urwalek no s'ho podia creure.

K.P. Ducato

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Chociesław Lubowiecki va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Erkka Rae va anar directament als peus de Immo Klöbner que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Passaven 39 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Immo Klöbner va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adalbert Walraedt de Ducato va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Adalbert Walraedt va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.