Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731144063

Amistoso 731144063 Información oficial sobre el partido 731144063 en Hattrick

23.04.2024 19:05:00

Aspasia Alineación oficial del equipo 'Aspasia' en el partido 3 - 0 La Pavonese Alineación oficial del equipo 'La Pavonese' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Aspasia Alineación oficial del equipo 'Aspasia' en el partido 4 - 1 La Pavonese Alineación oficial del equipo 'La Pavonese' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aspasia

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Aspasia contenien la respiració mentre en Enrico Sciarratta s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Aspasia va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Pier Carlo Falchieri aconseguint el 2 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Martin Beck de Aspasia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Enrico Sciarratta es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 57 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Pier Carlo Falchieri va sortir molt desviat al minut 57.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kim Cupaiolo.

La Pavonese

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Melanio Hilbck va entorpir al marcador d'en Elvis Vagge per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 207 Minuto 50 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Spiros Kaktos va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hakan Adıcan de Pavonese es va guanyar la targeta groga merescudament.