Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731143958

Amistoso (Int., RC) 731143958 Información oficial sobre el partido 731143958 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Pitort Myjox Alineación oficial del equipo 'Pitort Myjox' en el partido 3 - 4 Lost Creek FC Alineación oficial del equipo 'Lost Creek FC' en el partido
0 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 2
0 / 0 Evento 143Goles de contra por la derecha/Evento 243Ocasiones de contra por la derecha 0 / 1
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
0 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
44 % Posesión 45' 56 %
45 % Posesión 90' 55 %
Presionar Nivel de táctica: 8 Táctica Presionar Nivel de táctica: 6
Pitort Myjox Alineación oficial del equipo 'Pitort Myjox' en el partido 3 - 4 Lost Creek FC Alineación oficial del equipo 'Lost Creek FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pitort Myjox Alineación oficial del equipo 'Pitort Myjox' en el partido 0 - 1 Lost Creek FC Alineación oficial del equipo 'Lost Creek FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,0 % 2,3 % 81,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pitort Myjox

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jaime Oriol que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Pitort Nicolás Navas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aleks Paunov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): En Jaime Oriol no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Aleks Paunov encara el va fer més i el marcador va situar-se 2 - 0 per a Pitort.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Pitort, Manuel Iruegas, col·locà la pilota just a les mans d'en Aleks Paunov. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Ernesto Monzón va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Pitort Winifredo Gozalbo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Aleks Paunov. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Carles Torrella de Pitort va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ramon d'Anjou de Pitort anava molt fort i col·locat però Aleks Paunov no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.

Lost Creek FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Creek Giovanni Sperry quasi marca al minut 9 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Yamandú Acosta l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Creek va anar a parar a la dreta de l'atac on en Josef Herrmann, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vittorio Troncon de Creek es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Giovanni Sperry de Creek va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Giovanni Sperry de Creek va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Drake Eyre de Creek va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Nathan Hauck anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Creek.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Creek, Aleks Paunov, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Vittorio Troncon va xutar fora per a Creek, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Creek Donny van Beelen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jorge Hereñozu. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Kris Rose de Creek, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jorge Hereñozu en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.