Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731143553

Amistoso (Int.) 731143553 Información oficial sobre el partido 731143553 en Hattrick

23.04.2024 21:15:00

Divite Spensari Alineación oficial del equipo 'Divite Spensari' en el partido 0 - 3 The HansBoy`s Alineación oficial del equipo 'The HansBoy`s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Divite Spensari Alineación oficial del equipo 'Divite Spensari' en el partido 2 - 0 The HansBoy`s Alineación oficial del equipo 'The HansBoy`s' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Divite Spensari

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 5 minuts, el Spensari va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Atanas Amzov de Spensari va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

The HansBoy`s

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Henry Rondeel entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al HansBoy`s, un peu providencial d'en Cedric Odijk va situar el 0-1 al panell digital.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 23 de partit va donar a HansBoy`s l'avantatge per 0 - 2. Youkai Bruin en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al 62 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a HansBoy`s augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Wilfried Gortemaker es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Youkai Bruin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): HansBoy`s van sortir al contraatac al minut 53, però Wilfried Gortemaker va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gijsbert Kaasjager de HansBoy`s amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.