Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731143141

Amistoso (Int.) 731143141 Información oficial sobre el partido 731143141 en Hattrick

24.04.2024 16:30:00

Showtime Utd. Alineación oficial del equipo 'Showtime Utd.' en el partido 1 - 3 Ulica Borcev FC Alineación oficial del equipo 'Ulica Borcev FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Showtime Utd. Alineación oficial del equipo 'Showtime Utd.' en el partido 2 - 1 Ulica Borcev FC Alineación oficial del equipo 'Ulica Borcev FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,5 % 21,3 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Showtime Utd.

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Ivan Porse s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Showtime va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Børge Eilersen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jorge Honorato.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Showtime van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kenneth Bisp va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Showtime Mannan Sardana quasi va assolir l'empat al minut 25 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Showtime va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Niklas Larsen va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jorge Honorato va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Willy Lilholt de Showtime va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Willy Lilholt de Showtime es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 53.

Ulica Borcev FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador de Borcev Steijn Winkelhagen va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 19 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 66 (Gol de penalti): Borcev va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Marsel Nezha va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, Borcev va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Kenn Bisp.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Steijn Winkelhagen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Maarten Groenveld va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Karlo Sværke va estar atent i va desviar la pilota a córner.