Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731141788

Amistoso (Int.) 731141788 Información oficial sobre el partido 731141788 en Hattrick

24.04.2024 15:20:00

les pies bavardes Alineación oficial del equipo 'les pies bavardes' en el partido 1 - 2 Lions Active Alineación oficial del equipo 'Lions Active' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
les pies bavardes Alineación oficial del equipo 'les pies bavardes' en el partido 0 - 3 Lions Active Alineación oficial del equipo 'Lions Active' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

les pies bavardes

Goles Goles

  • 139 Minuto 9 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Fabien Bozon va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Bonawentura Mazurek per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 53 (Ocasión de penalti): En Garry Timon va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 53, però el porter visitant Stefano Martinoia el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Terence Daudon quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Grégoire Nion de bavardes es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lions Active

Goles Goles

  • 160 Minuto 47 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Fabio Pietragalla va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 47: 1 - 1.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jarosław Trzmiel quedar desmarcat i marcar per a Active al minut 74. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Ash Austin va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Active a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ludovic Milcent va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Kevin Somorjai quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cyriaque Questel, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Duccio Bagnolo de Active es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.