Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731141468

Amistoso (Int.) 731141468 Información oficial sobre el partido 731141468 en Hattrick

24.04.2024 08:00:00

Los Turcos Aksarians Alineación oficial del equipo 'Los Turcos Aksarians' en el partido 1 - 2 Snestrup IF Alineación oficial del equipo 'Snestrup IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Los Turcos Aksarians Alineación oficial del equipo 'Los Turcos Aksarians' en el partido 1 - 6 Snestrup IF Alineación oficial del equipo 'Snestrup IF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Turcos Aksarians

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Corria el minut 14 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Kaya Ulaç, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Mustafa Kemal Ülkem del LTA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Philipp Marx va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ergin Yaşmuk rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Snestrup IF

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador visitant Ron Vonsild va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 22 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Stephan Brahe quedar desmarcat i marcar per a Snestrup al minut 77. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Richard Kronborg quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Laust Mangor.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Victor Bundgaard de Snestrup va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Victor Bundgaard va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.