Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731141068

Amistoso (Int.) 731141068 Información oficial sobre el partido 731141068 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

GIRONA FC - RUDI Alineación oficial del equipo 'GIRONA FC - RUDI' en el partido 2 - 1 Wespe Alineación oficial del equipo 'Wespe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GIRONA FC - RUDI Alineación oficial del equipo 'GIRONA FC - RUDI' en el partido 2 - 1 Wespe Alineación oficial del equipo 'Wespe' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,9 % 16,7 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GIRONA FC - RUDI

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Corria el minut 28 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Nicola Vannini, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Nicola Vannini de Rudy va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Arshia Chahian de Rudy va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Arshia Chahian va fer al minut 47 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Bruno Ciaralli, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rudy va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 53, però en Simon Szilveszter va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Rudy van sortir al contraatac al minut 55, però Filip Cifer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bruno Ciaralli per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Diego Bratschi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Filip Cifer de Rudy gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Wespe

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Wespe va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Jaromír Boháč va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 35, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ismaël Charvin va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Lounès Fayrouzi des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Przemysław Świcarz va fer una jugada per la banda esquerra, però Ismaël Charvin va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 54 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Przemysław Świcarz va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Wespe va estar a punt d'empatar al 65 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Zahid Bashiti que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaromír Boháč de Wespe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jacob Anthony de Wespe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.