Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731140968

Amistoso 731140968 Información oficial sobre el partido 731140968 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

RaimonFC Alineación oficial del equipo 'RaimonFC' en el partido 1 - 5 necrolimbo FC Alineación oficial del equipo 'necrolimbo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RaimonFC Alineación oficial del equipo 'RaimonFC' en el partido 0 - 1 necrolimbo FC Alineación oficial del equipo 'necrolimbo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RaimonFC

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de RaimonFC van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Abdelqouddous Aït Moulay.
  • 125 Minuto 77 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Abdelqouddous Aït Moulay va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 3 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Manuel Gabert quasi marca en una jugada assajada de córner que Tobias Lozano Jiménez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

necrolimbo FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 29 (Gol de falta): Alejandro Ortiz va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 29. 0 - 1 per a necrolimbo.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Passaven 30 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Alejandro Ortiz va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del necrolimbo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sergio Mármol va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 84 minuts, Ignacio Cabúes va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): necrolimbo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Komninos Gerasimakos va desviar el xut final de Pau Gelonch després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ignacio Cabúes va enviar un xut des de 40 metres al minut 38, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): necrolimbo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sergio Mármol va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Zubía de necrolimbo es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.