Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731140182

Amistoso (Int.) 731140182 Información oficial sobre el partido 731140182 en Hattrick

24.04.2024 09:30:00

Grashüpfer Trofaiach Alineación oficial del equipo 'Grashüpfer Trofaiach' en el partido 8 - 2 onceburros Alineación oficial del equipo 'onceburros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Grashüpfer Trofaiach Alineación oficial del equipo 'Grashüpfer Trofaiach' en el partido 8 - 0 onceburros Alineación oficial del equipo 'onceburros' en el partido
Tiene un resultado normal 8.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grashüpfer Trofaiach

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Peter Kager va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Grashüpfer, Matthias Qualtinger, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Matthias Qualtinger, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Grashüpfer.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Paul Kirkovits es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Grashüpfer. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que René Schneeberger xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Grashüpfer va augmentar la diferència quan Matthias Qualtinger no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 136 Minuto 80 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Ramón Contero encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Peter Kager anotar per a Grashüpfer el 6 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Grashüpfer va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miroslav Waibel progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 2.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Grashüpfer va aconseguir el 8 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Noel Čuden, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Peter Kager que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Patrick Kopp es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Peter Kager, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en René Schneeberger. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Grashüpfer ho intentava per la dreta per mitjà de Miroslav Waibel, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Christian Pfeiler de Grashüpfer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Noel Čuden de Grashüpfer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

onceburros

Goles Goles

  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): onceburros van mostrar una bona compenetració quan al minut 79 van reduir diferències a 5 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Abdelmoughni Talal va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 83 del partit, anotant el 6 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Juan Salinas.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Ramón Riedemann va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Georg Baur no es va rendir i va fer unes grans aturades.