Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731139484

Amistoso (Int.) 731139484 Información oficial sobre el partido 731139484 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

FC Koníčkovo náměstí Alineación oficial del equipo 'FC Koníčkovo náměstí' en el partido 0 - 1 Santurtzi KE Alineación oficial del equipo 'Santurtzi KE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Koníčkovo náměstí Alineación oficial del equipo 'FC Koníčkovo náměstí' en el partido 0 - 3 Santurtzi KE Alineación oficial del equipo 'Santurtzi KE' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Koníčkovo náměstí

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mirko Königsberg de Koníčkovo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomáš Ondráš.

Santurtzi KE

Goles Goles

  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 79, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Miguel Iriarte es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Javier Labraña Martinez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 56 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Manolo Céspedes al minut 56 semblava entrar, però Pavel Zadražil va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Santurtzi que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Javier Labraña Martinez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Santurtzi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 72, quan Crisanto Desgurra va quedar-se sol davant el porter Pavel Zadražil, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Armando Roade de Santurtzi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.