Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731139378

Amistoso 731139378 Información oficial sobre el partido 731139378 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Godolphin00 Alineación oficial del equipo 'Godolphin00' en el partido 3 - 3 valientes Alineación oficial del equipo 'valientes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Godolphin00 Alineación oficial del equipo 'Godolphin00' en el partido 2 - 0 valientes Alineación oficial del equipo 'valientes' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Godolphin00

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, Juan Martín Villar va pentinar un córner cap al segon pal que Lucas Feuchtmann va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 44 gràcies a la jugada de Juan Martín Villar, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del valientes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Preben Blaabjerg la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Godolphin00 es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 25 minuts, en Juan Martín Villar no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, Cristoforo Puntil arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Erich Roosink va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Cristoforo Puntil de Godolphin00 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

valientes

Goles Goles

  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Esequiel Bazán Vera va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 24, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del valientes, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 164 Minuto 44 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Víctor Cantín marqués l'empat. Al minut 44 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a valientes prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Víctor Cantín.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de valientes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mateus Patrick Chiarini va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Nelu Mitocariu va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Muhamed Delić, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Esequiel Bazán Vera de valientes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Chiodarelli de valientes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tony Thornton de valientes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.