Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731139058

Amistoso (Int.) 731139058 Información oficial sobre el partido 731139058 en Hattrick

24.04.2024 08:15:00

F.C. Podillya Alineación oficial del equipo 'F.C. Podillya' en el partido 0 - 2 Guadilla cf Alineación oficial del equipo 'Guadilla cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. Podillya Alineación oficial del equipo 'F.C. Podillya' en el partido 2 - 4 Guadilla cf Alineación oficial del equipo 'Guadilla cf' en el partido
Tiene mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,5 % 8,5 % 69,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Podillya

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Ihor Zabolotnyi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Podillya.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Podillya va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 82 que Juan Carlos Millán no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Guadilla cf

Goles Goles

  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Mario César Haro va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 61 de partit va donar a Guadilla l'avantatge per 0 - 2. Emelino Cimbrón en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Heinz-Harald Sauer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Guadilla va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Martí Freixedas va quedar-se sol davant el porter Viktor Vashchuk, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Raúl Matías de Guadilla, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Abain Epeloa es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Heinz-Harald Sauer de Guadilla va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 74 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Diego Vardeci, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Guadilla va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, el Guadilla va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Robert Faixa s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.