Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731138411

Amistoso 731138411 Información oficial sobre el partido 731138411 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Sant Andreu FC Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu FC' en el partido 2 - 2 sporting de ujo Alineación oficial del equipo 'sporting de ujo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sant Andreu FC Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu FC' en el partido 1 - 2 sporting de ujo Alineación oficial del equipo 'sporting de ujo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 31,9 % 40,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Andreu FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): Passava el minut 47 del matx, quan l'atent Jorge Reyna va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 114 Minuto 74 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 74. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Leopold Hrad va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del sporting. La jugada d'estratègia del Andreu per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Francesc Xavier Beláustegui va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

sporting de ujo

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a sporting prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Pietro Paolo Rocca.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pietro Paolo Rocca, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): sporting va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Edmund Baka va quedar-se sol davant el porter Othmar Frankenhausen, però aquest va poder aturar el xut.