Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731138347

Amistoso (Int.) 731138347 Información oficial sobre el partido 731138347 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

calamar@donas Alineación oficial del equipo 'calamar@donas' en el partido 4 - 3 Thirty Harry Alineación oficial del equipo 'Thirty Harry' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
calamar@donas Alineación oficial del equipo 'calamar@donas' en el partido 2 - 2 Thirty Harry Alineación oficial del equipo 'Thirty Harry' en el partido
Tiene suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,2 % 24,1 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

calamar@donas

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): calamar@donas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Antoni Sadurní va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 136 Minuto 35 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Christopher Reinisch es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Kemal Turan per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 35 passava a ser 2 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): calamar@donas va aconseguir el 3 - 1 quan Abdelouahid Nassiri va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Eduard Gomoľa de calamar@donas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del calamar@donas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Francisco Del Blanco, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 14 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de calamar@donas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antonello Pandiani, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Thirty Harry

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 38, el jugador visitant Christopher Reinisch va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, Sebastian Steininger va pentinar un córner cap al segon pal que Arthur Wolf va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.
  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Peter Schall va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Thirty va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Andreas List ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Arthur Wolf sol davant la porteria al minut 75, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 264 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Valdinho Villar en un penal llençat per en Wilhelm Müller va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Tobias Brunner la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Thirty havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Andreas List de Thirty va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.