Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731138002

Amistoso (Int.) 731138002 Información oficial sobre el partido 731138002 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Carnisseria Alineación oficial del equipo 'Carnisseria' en el partido 6 - 0 Cloud Eleven FC Alineación oficial del equipo 'Cloud Eleven FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Carnisseria Alineación oficial del equipo 'Carnisseria' en el partido 7 - 0 Cloud Eleven FC Alineación oficial del equipo 'Cloud Eleven FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carnisseria

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Passats 43 minuts, Fernando Guachamín, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Carnisseria es posava per davant!
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Carnisseria va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de José Eduardo Triana des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, Carnisseria va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Óscar Badillo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Carnisseria va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Antonio Badillo va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Carnisseria a 5 - 0. Belatz Etxaberriko va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Carnisseria va augmentar la diferència quan Fernando Guachamín no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Celino Holvia que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Grustán va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Imre Simon va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Eduardo Triana estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Alejandro Campllonch, als 35 minuts, va fallar per ben poc.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 37 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Alejandro Campllonch va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 225 Minuto 43 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Antonio Badillo va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): Al minut 44, Alejandro Campllonch gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Celino Holvia una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Imre Simon va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Cloud Eleven FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en François Rochette.