Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731137876

Amistoso (Int.) 731137876 Información oficial sobre el partido 731137876 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido 0 - 3 Sienna United Alineación oficial del equipo 'Sienna United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido 1 - 2 Sienna United Alineación oficial del equipo 'Sienna United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,7 % 50,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Señor Roca

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Señor van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 31 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Oleksandr Aprishko no va ser gens encertat.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 el Señor va posar setge sobre la defensa central visitant però en Enrique Miró no va estar gens encertat.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Señor va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sabino Ardantza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Sienna United

Goles Goles

  • 170 Minuto 7 (Gol de falta): Pascal Jacques va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 7. 0 - 1 per a Sienna.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61, un xut de Miro Wicht des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 72 (Gol de penalti): Al minut 72 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Pascal Jacques va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Paco Almendras va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Miro Wicht, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Tony Metz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sienna va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Fabio Egudin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Paco Almendras, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Fabio Egudin va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Fabio Egudin de Sienna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Peter Schlotterhausen de Sienna amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bernt Wachs de Sienna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.