Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136537

Amistoso 731136537 Información oficial sobre el partido 731136537 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

Gulivers Heroes Alineación oficial del equipo 'Gulivers Heroes' en el partido 5 - 3 Steaua86' Alineación oficial del equipo 'Steaua86'' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gulivers Heroes Alineación oficial del equipo 'Gulivers Heroes' en el partido 2 - 0 Steaua86' Alineación oficial del equipo 'Steaua86'' en el partido
Tiene bastante suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gulivers Heroes

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Lucas Apolzan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Gulivers.
  • 137 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Thomas Gonon va anar a parar al cap de Marius Ţală que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Gulivers el 2 - 0.
  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 24 una excel·lent centrada de Thomas Gonon va arribar a Marius Ţală, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): Lucas Apolzan va augmentar la diferència de Gulivers a 4 - 2 des del punt de penal.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Gulivers i així augmentar el marcador a 5 - 3 als 83 minuts de joc. Mentre en Lucas Apolzan el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gabriel Bouroşu va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Sorin-Mircea Neagu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Adrian-George Stănescu va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Thomas Gonon, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Lucas Apolzan va sorprendre Sorin-Mircea Neagu amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ion Paraschivescu.

Steaua86'

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Steaua86 va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 26, quan Vilhelm Mathiasen, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 1.
  • 151 Minuto 54 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 54, el jugador visitant Leandro Campanati va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Steaua86 va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 3 quan Andrei-Vlad Nichita va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonatan Rogés de Steaua86 es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ionuţ-Marius Ţica de Steaua86 es va guanyar la targeta groga merescudament.