Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136455

Amistoso 731136455 Información oficial sobre el partido 731136455 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

Boludines F. C. Alineación oficial del equipo 'Boludines F. C.' en el partido 7 - 0 Defensores de Cervantes Alineación oficial del equipo 'Defensores de Cervantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Boludines F. C. Alineación oficial del equipo 'Boludines F. C.' en el partido 9 - 0 Defensores de Cervantes Alineación oficial del equipo 'Defensores de Cervantes' en el partido
Tiene mala suerte 9.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boludines F. C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Boludines va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Keith Goforth va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Boludines a 2 - 0. Martin Eggskär va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nemesio Villate, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Boludines.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Leon Kloock es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Marko Popović va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Boludines va augmentar la diferència quan Martin Eggskär no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Leon Kloock va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Boludines, Martin Eggskär, que va marcar, sense saber com, el 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marko Popović va estar a punt de sentenciar el partit al minut 20, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nemesio Villate per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gabriël Sax va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Boludines ho intentava per la dreta per mitjà de Eurico Castanheira, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Roland Dárdai gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gabriël Sax va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Julio Alberto Lescano de Boludines va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Defensores de Cervantes

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Julio Alberto Lescano no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ross Towne estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.