Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136209

Amistoso (Int.) 731136209 Información oficial sobre el partido 731136209 en Hattrick

24.04.2024 21:55:00

benfica sl Alineación oficial del equipo 'benfica sl' en el partido 3 - 2 FC Voggenberg Alineación oficial del equipo 'FC Voggenberg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
benfica sl Alineación oficial del equipo 'benfica sl' en el partido 2 - 0 FC Voggenberg Alineación oficial del equipo 'FC Voggenberg' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

benfica sl

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al benfica una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Belarmino Mendonça, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 43.
  • 139 Minuto 83 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de benfica Armindo Pedro va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Bartholdus Anfang va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 2 al marcador.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): benfica s'avançava al marcador al minut 86, després d'un rebot que va caçar en Zeca Torres per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Alfredo de Almeida va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Sebastião Martins va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 42, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 210 Minuto 72 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Rodolfo da Cunha quasi empata el partit per a benfica, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, João dos Santos de benfica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Belarmino Mendonça es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Voggenberg

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Bartholdus Anfang va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 9.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): FCV va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 44. Guido Isenhagen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FCV, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Guido Isenhagen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FCV va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Reinhardt Draisaitl, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mirco Wutscher.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alex Gehlen de FCV la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.