Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135560

Amistoso (Int., RC) 731135560 Información oficial sobre el partido 731135560 en Hattrick

24.04.2024 13:00:00

Simplet Alineación oficial del equipo 'Simplet' en el partido 1 - 4 Fc Cani Sciolti Alineación oficial del equipo 'Fc Cani Sciolti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Simplet Alineación oficial del equipo 'Simplet' en el partido 1 - 3 Fc Cani Sciolti Alineación oficial del equipo 'Fc Cani Sciolti' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Simplet

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Simplet contenien la respiració mentre en Jean-Luc de T'Serclaes s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 2 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Theo Boghe va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Simplet van sortir al contraatac amb encert al minut 79, però Adrián Cifuentes no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Fc Cani Sciolti

Goles Goles

  • 164 Minuto 22 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Artian Balluku va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 66, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Artian Balluku es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 82 minuts, Artian Balluku va superar per velocitat Juan Angel Favale per posar el 1 - 3 al marcador.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Giovanni Chirivì des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mariano Eduardo Arturi va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 19 de joc.
  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Sciolti va estar a punt d'empatar al 20 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Arbel Levy que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Ignacy Knotek va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mario Matticchio va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 78 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Milanos de Sciolti es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.