Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135521

Amistoso (Int.) 731135521 Información oficial sobre el partido 731135521 en Hattrick

23.04.2024 20:20:00

FortalezaNet Alineación oficial del equipo 'FortalezaNet' en el partido 8 - 1 Trapani AS Alineación oficial del equipo 'Trapani AS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
FortalezaNet Alineación oficial del equipo 'FortalezaNet' en el partido 10 - 0 Trapani AS Alineación oficial del equipo 'Trapani AS' en el partido
Tiene mala suerte 9.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FortalezaNet

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Al minut 7 l'àrbitre va premiar FortalezaNet amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Vörður Hjartarson va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): FortalezaNet va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 32 Anton Vyshnevskyi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): FortalezaNet va aconseguir el 3 - 1 quan Eetu Partanen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Eppo Baert va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Vörður Hjartarson va augmentar la diferència de FortalezaNet a 5 - 1 des del punt de penal.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): FortalezaNet va aconseguir el 6 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Anton Vyshnevskyi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ronny Isaksson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Als 84 minuts, Vörður Hjartarson va ampliar l'avantatge de FortalezaNet amb un 7 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Vörður Hjartarson va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 90 el resultat passava a ser de 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Vörður Hjartarson de FortalezaNet gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Ronny Isaksson de FortalezaNet va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Trapani AS

Goles Goles

  • 160 Minuto 25 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Pier Luigi Cicerone va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 25: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Benoît Beutels va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.