Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135215

Amistoso (Int., RC) 731135215 Información oficial sobre el partido 731135215 en Hattrick

23.04.2024 18:25:00

Medusa Swisttal Alineación oficial del equipo 'Medusa Swisttal' en el partido 5 - 1 Atletico Chunk Alineación oficial del equipo 'Atletico Chunk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Medusa Swisttal Alineación oficial del equipo 'Medusa Swisttal' en el partido 7 - 0 Atletico Chunk Alineación oficial del equipo 'Atletico Chunk' en el partido
Tiene mala suerte 7.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Medusa Swisttal

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Guido Lütt va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Medusa.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Medusa va augmentar la diferència quan Iwan Papenburg no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Kornelius Di Geronimo es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 84 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Medusa. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Totte Mercklichenrode xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 108 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 5 - 1 s'ha de veure repetit: en Ziyad Arzouni de Medusa va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Edmund Graupel, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Pierluigi Galletti va ser clau en la jugada d'atac de Medusa al minut 10, quan ell mateix va fer una passada brutal a Segundo Innaty, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Segundo Innaty per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Miodrag Krstić va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Kornelius Di Geronimo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miodrag Krstić va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Segundo Innaty de Medusa va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Edmund Graupel de Medusa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Segundo Innaty de Medusa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atletico Chunk

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): En Luca De Corti va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Rajan Kandel la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.