Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135086

Amistoso (Int.) 731135086 Información oficial sobre el partido 731135086 en Hattrick

24.04.2024 15:20:00

Team Tuche Alineación oficial del equipo 'Team Tuche' en el partido 1 - 4 terminator's team Alineación oficial del equipo 'terminator's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Team Tuche Alineación oficial del equipo 'Team Tuche' en el partido 3 - 3 terminator's team Alineación oficial del equipo 'terminator's team' en el partido
Tiene mala suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,9 % 33,9 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Tuche

Goles Goles

  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Rui Rosário trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Just Le Jeune va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 33, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Tuche Émanuel Lachaize quasi va assolir l'empat al minut 36 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan Ufuk Dumrul des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Martín Gallón i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Tuche, però el xut de Émanuel Lachaize va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Charles-Henri Goupille de Tuche va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

terminator's team

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): terminators va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 12. Ezra Nuis va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a terminators l'avantatge per 0 - 2. Víctor Catà en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Max Schoenbeck va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de terminators va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Víctor Catà, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Luis Pontes va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Luis Pontes quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Huỳnh Ngọc Lân, però la pilota va topar amb el travesser.