Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731134057

Amistoso 731134057 Información oficial sobre el partido 731134057 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

F.C.Huesham Alineación oficial del equipo 'F.C.Huesham' en el partido 7 - 2 Ford probe F.C. Alineación oficial del equipo 'Ford probe F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
F.C.Huesham Alineación oficial del equipo 'F.C.Huesham' en el partido 9 - 0 Ford probe F.C. Alineación oficial del equipo 'Ford probe F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 8.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Huesham

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Al minut 5 l'àrbitre va premiar F.C.Huesham amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Charles Flöge va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Marcel Šćuković va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de F.C.Huesham.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de F.C.Huesham pel centre va donar un gran resultat: el gol de Timmy Demanet va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Panificio Albelda es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan F.C.Huesham va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marcel Šćuković des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adrián Nieves, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 2 per a F.C.Huesham.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Amb 58 minuts jugats, en Marcel Šćuković va augmentar l'avantatge de F.C.Huesham a 7 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): F.C.Huesham va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adrián Nieves ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Timmy Demanet va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Ford probe F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 6 (Gol por el centro): probe van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 6, quan Honorino Diz va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 153 Minuto 51 (Gol por la derecha): probe van aconseguir el 5 - 2 que retallava diferències al minut 51 quan Alejandro Cela sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abdelbar Abaragh de probe es va guanyar la targeta groga merescudament.