Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731133929

Amistoso (Int.) 731133929 Información oficial sobre el partido 731133929 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Menorca Horses Alineación oficial del equipo 'Menorca Horses' en el partido 4 - 0 OsMadafakas Alineación oficial del equipo 'OsMadafakas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Menorca Horses Alineación oficial del equipo 'Menorca Horses' en el partido 4 - 0 OsMadafakas Alineación oficial del equipo 'OsMadafakas' en el partido
Tiene un resultado normal 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Menorca Horses

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Rainhardt Frankl va marcar al minut 31 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 137 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 43 una excel·lent centrada de Kjell-Åke Jansson va arribar a Rainhardt Frankl, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Menorca H. va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gheorghe Untaru des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Menorca H. va aconseguir el 4 - 0 quan Rainhardt Frankl va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 4 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Menorca H. tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En 谢 (Xie) 若名 (Ruoming) ho va intentar al minut 4 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 18 (Ocasión tiro lejano): El Menorca H. se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 18, en Gheorghe Untaru va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 235 Minuto 25 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en 谢 (Xie) 若名 (Ruoming) va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 287 Minuto 42 (Ocasión tiro lejano): Al minut 42 un refús amb el peu d'en Magnus Kristiansson va anar a parar als peus del Grigore Teodosiu que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Gheorghe Untaru, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Orestes Juncal es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

OsMadafakas

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Leonard Roma que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diogo Dinis de MDFK es va guanyar la targeta groga merescudament.