Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731133583

Amistoso 731133583 Información oficial sobre el partido 731133583 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Titinhos New Team Alineación oficial del equipo 'Titinhos New Team' en el partido 3 - 4 G Squad Alineación oficial del equipo 'G Squad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Titinhos New Team Alineación oficial del equipo 'Titinhos New Team' en el partido 1 - 4 G Squad Alineación oficial del equipo 'G Squad' en el partido
Tiene suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Titinhos New Team

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Titinhos eren letals, i Miguel Sanz va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Titinhos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Miguel Sanz, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 65.
  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): Edu Alcaucer va marcar al minut 71 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): El jugador local Robert Kärrblom per poc que no incrementa el marcador al minut 5. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Federico Cevallos va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Laimonis Djakovas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Titinhos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sebastian Peltea! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Titinhos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Laimonis Djakovas, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Fernández Mediavilla de Titinhos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

G Squad

Goles Goles

  • 108 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Max-Emile Van den Vonder és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Valentí Xabadia perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): En Max-Emile Van den Vonder donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 53 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Valentí Xabadia per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 172 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Paco Gabaldón quedar desmarcat i marcar per a Squad al minut 91. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Squad va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Paco Gabaldón va quedar-se sol davant el porter Quique Sevilla Lara, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Squad va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Quique Sevilla Lara va desviar el xut final de Francisco León Borrero després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Paco Gabaldón, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 35 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Edu Alcaucer es va comportar com un juvenil al minut 38 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 225 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Max-Emile Van den Vonder es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Es duien 70 minuts de partit jugats quan Max-Emile Van den Vonder va estar a punt de posar per davant a Squad amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cedrik Schwohls va impedir un gol cantat.