Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731133261

Amistoso (Int.) 731133261 Información oficial sobre el partido 731133261 en Hattrick

24.04.2024 15:45:00

fareli Alineación oficial del equipo 'fareli' en el partido 1 - 1 F.C. Koonath Alineación oficial del equipo 'F.C. Koonath' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fareli Alineación oficial del equipo 'fareli' en el partido 0 - 2 F.C. Koonath Alineación oficial del equipo 'F.C. Koonath' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fareli

Goles Goles

  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 40 minuts, Garshasp Espahbodi va superar per velocitat Thimo Veldmate per posar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a fareli per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hanoch Fleischer, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77, Arjang Deldar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 289 Minuto 83 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Torab Akhavan va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Tālrids Eglītis el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

F.C. Koonath

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 39, quan Marnix Fritsma va posar els visitants Koonath per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Koonath sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rian Hammer, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Koonath va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Rian Hammer va quedar-se sol davant el porter Aurang Rahgozar, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Sylvester Honthorst va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 62, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Aurang Rahgozar va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tālrids Eglītis, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.