Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731132017

Amistoso (Int., RC) 731132017 Información oficial sobre el partido 731132017 en Hattrick

23.04.2024 20:25:00

Onnela JS Alineación oficial del equipo 'Onnela JS' en el partido 1 - 2 Demons Club Alineación oficial del equipo 'Demons Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Onnela JS Alineación oficial del equipo 'Onnela JS' en el partido 0 - 2 Demons Club Alineación oficial del equipo 'Demons Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onnela JS

Goles Goles

  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Mikko Eromäki sempre és una garantia. Al minut 35, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Silvo Pohjosaho marcar el 1 - 1 per al Onnela.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vennu Kiviniemi va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant Bogdan Hadadi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jouni Siltakoski va marxar de Musko Gazetuaga en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Onnela van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Demons Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Francisco Osorio Valdés va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Demons agafava avantatge al minut 89 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Günter Eberle amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 38 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 38 la va desaprofitar Cibrán Vilas de Demons, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Akim Porsche va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jere Hoisko, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, un refús desafortunat de Jere Hoisko, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Oriol Siscar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Cibrán Vilas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Musko Gazetuaga de Demons va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.