Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131674

Amistoso (Int., RC) 731131674 Información oficial sobre el partido 731131674 en Hattrick

24.04.2024 10:50:00

Neroazzurri miei Alineación oficial del equipo 'Neroazzurri miei' en el partido 0 - 4 Girlls Squad Alineación oficial del equipo 'Girlls Squad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Neroazzurri miei Alineación oficial del equipo 'Neroazzurri miei' en el partido 2 - 0 Girlls Squad Alineación oficial del equipo 'Girlls Squad' en el partido
Tiene mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neroazzurri miei

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 80 (Ocasión de falta): Neroazzurri va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 80, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Frank Hörsting de Neroazzurri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Girlls Squad

Goles Goles

  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Achille Ghiron de Girlls va fer un bon esprint per escapar-se de Alessio Rutelli i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, un xut de Florent Valière des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Generoso Rizzu va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Achille Ghiron, que no va fallar i va marcar el 0 - 3.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Generoso Rizzu era molt més ràpid que el defensa Lellos Kozakou. Al minut 82, el jugador de Girlls va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Girlls van sortir al contraatac al minut 10, però Generoso Rizzu va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Arnaldo Baffi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Girlls va anar a parar a la dreta de l'atac on en Arnaldo Baffi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Romano Pistaro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.