Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731130619

Amistoso (Int., RC) 731130619 Información oficial sobre el partido 731130619 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

Brynica Czeladź Alineación oficial del equipo 'Brynica Czeladź' en el partido 2 - 3 Rompeportones Alineación oficial del equipo 'Rompeportones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Brynica Czeladź Alineación oficial del equipo 'Brynica Czeladź' en el partido 1 - 3 Rompeportones Alineación oficial del equipo 'Rompeportones' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,7 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brynica Czeladź

Goles Goles

  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): Brynica no perdien la fe, i al minut 55 del partit, Adam Olędzki va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 114 Minuto 59 (Gol de penalti): Al minut 59, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Maciej Kliński no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 20 minuts, en Pafnucy Malanowicz no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ryszard Kaczmarski de Brynica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Rompeportones

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Rpt prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Diego Fernando Deppeler.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 37, Rpt va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Diego Fernando Deppeler.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Rpt va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 73. Diego Fernando Deppeler va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Rpt van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Omar Lo Tito no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Adriel Rosales va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 22, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després de 47 minuts, Ángel Dalla Libera va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Dariusz Warowna va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Sebastián Martín López Puccio de Rpt va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.