Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731130394

Amistoso (Int., RC) 731130394 Información oficial sobre el partido 731130394 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

FC.Hecznarowice Alineación oficial del equipo 'FC.Hecznarowice' en el partido 4 - 2 Royale Academy Alineación oficial del equipo 'Royale Academy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC.Hecznarowice Alineación oficial del equipo 'FC.Hecznarowice' en el partido 0 - 1 Royale Academy Alineación oficial del equipo 'Royale Academy' en el partido
Tiene mucha potra 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.Hecznarowice

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FC.Hecznarowice sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Marcos Fernández Bautista, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 38 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FC.Hecznarowice, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Eetu Päivänurmi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 104 (Ocasión de contra por la derecha): Bronisław Głowiak va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FC.Hecznarowice que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Flávio Guarda de FC.Hecznarowice va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Witold Głowiak de FC.Hecznarowice es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Milko Zafirov de FC.Hecznarowice va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): Ken Holm de FC.Hecznarowice va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Milo Giling s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 1 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Peddi Dollhäubl anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a FC.Hecznarowice.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Ernest Demars va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de FC.Hecznarowice José Durán no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Milo Giling es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.

Royale Academy

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Yoran Tol va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Academy va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abdelmouqaddim Martadi va sortir per sobre el travesser.
  • 215 Minuto 92 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jay Westerlaan va intentar anar-se'n per velocitat al minut 92 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Academy Thys Wiebenga va intentar enganyar Peddi Dollhäubl amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Jurrien Kampherbeek de Academy, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Peddi Dollhäubl en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Konrad Olichwer va xutar fora per a Academy, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Academy, Milo Giling, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.