Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731129373

Amistoso (Int.) 731129373 Información oficial sobre el partido 731129373 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

garganoland Alineación oficial del equipo 'garganoland' en el partido 3 - 5 la union de los castis Alineación oficial del equipo 'la union de los castis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
garganoland Alineación oficial del equipo 'garganoland' en el partido 2 - 6 la union de los castis Alineación oficial del equipo 'la union de los castis' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

garganoland

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a gargano va ser Marcello Ballerini.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els seguidors del gargano contenien la respiració mentre en Lamberto Doria s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Lamberto Doria s'emportà una gran ovació del públic local al minut 60, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Simone Staudacher que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sebastiano Bersano va estar a punt d'avançar els locals al minut 47 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simone Staudacher de gargano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

la union de los castis

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Guewen Didierjean va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 40.
  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 44 minuts Guewen Didierjean va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Piper Brocos quedar desmarcat i marcar per a castis al minut 58. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Guewen Didierjean que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a castis.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, castis va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Guewen Didierjean, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 Guewen Didierjean va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Roberto Maiello va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Javier Rondón va marcar al minut 41 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guewen Didierjean de castis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.