Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731128813

Amistoso (Int., RC) 731128813 Información oficial sobre el partido 731128813 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

''U'' Cluj Napoca Alineación oficial del equipo '''U'' Cluj Napoca' en el partido 3 - 2 YellowRoom Sports Alineación oficial del equipo 'YellowRoom Sports' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
''U'' Cluj Napoca Alineación oficial del equipo '''U'' Cluj Napoca' en el partido 5 - 1 YellowRoom Sports Alineación oficial del equipo 'YellowRoom Sports' en el partido
Tiene mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

''U'' Cluj Napoca

Goles Goles

  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Als 35 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Napoca va acabar amb la pilota als peus de Vitalie Ioan que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Lucian Andrei era molt més ràpid que el defensa Ibrahim Keshubi. Al minut 37, el jugador de Napoca va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 2.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Napoca prenia la batuta de l'encontre al minut 80, quan en István Kenéz va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 es va veure una gran oportunitat per a Napoca per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Vitalie Ioan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66, Zsolt Galócza arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Zsolt Galócza de Napoca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

YellowRoom Sports

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Cristóbal Rubianes va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 11. 0 - 1 per a YellowRoom.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): En Cristóbal Rubianes va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Pau Perejoan la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): YellowRoom va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Hj Zaim bin Hj Nazri va quedar-se sol davant el porter George-Ionuţ Pal, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Hj Zaim bin Hj Nazri quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Immanuel Rizzi de YellowRoom va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.