Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731128760

Amistoso (Int., RC) 731128760 Información oficial sobre el partido 731128760 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

NAYLECO Alineación oficial del equipo 'NAYLECO' en el partido 2 - 3 Uvik kontra 1950 Alineación oficial del equipo 'Uvik kontra 1950' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NAYLECO Alineación oficial del equipo 'NAYLECO' en el partido 0 - 1 Uvik kontra 1950 Alineación oficial del equipo 'Uvik kontra 1950' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NAYLECO

Goles Goles

  • 140 Minuto 19 (Gol de contra de falta): El porter de NAYLECO va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gilberto Fernández Hijar va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de NAYLECO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Valerio Peña Rubia, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): NAYLECO van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 69, però el xut de Antonio Antoriano des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gilberto Fernández Hijar, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 224 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Al minut 79, NAYLECO va disposar d'un penal a favor, però el xut de Gilberto Fernández Hijar va ser aturat per Kurt-Felix Kalkstein.
  • 240 Minuto 103 (Ocasión de contra de falta): NAYLECO van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 103 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Gilberto Fernández Hijar no va ser gens encertat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de NAYLECO Ville Nättinen va intentar enganyar Kurt-Felix Kalkstein amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Antso Galdui xutant per a NAYLECO va fer anar la pilota just on la volia, però Kurt-Felix Kalkstein, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de NAYLECO, Anisio Tomé, col·locà la pilota just a les mans d'en Kurt-Felix Kalkstein. El marcador: 1 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Hermann Wanger va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Víctor Artacho, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Kurt-Felix Kalkstein va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de NAYLECO i 2 - 2 al marcador.

Uvik kontra 1950

Goles Goles

  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 34 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de kontra. Ivo Ombla el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ozren Cukrov va intentar anar-se'n per velocitat al minut 25 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 270 Minuto 50 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a kontra al minut 50, però el xut de Ivo Ombla va topar amb la tanca defensiva.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, 苏 (Su) 存平 (Cunping) de kontra és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 1 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Melik Kachigyan de kontra anava molt fort i col·locat però Ville Nättinen no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Tvrtko Bašić va xutar fora per a kontra, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Péter Juhász de kontra va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Aldo Hajduk de kontra, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ville Nättinen en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.