Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731128121

Amistoso 731128121 Información oficial sobre el partido 731128121 en Hattrick

23.04.2024 22:45:00

Calamity Scorer FC Alineación oficial del equipo 'Calamity Scorer FC' en el partido 2 - 5 UERBA F.C. Alineación oficial del equipo 'UERBA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Calamity Scorer FC Alineación oficial del equipo 'Calamity Scorer FC' en el partido 2 - 4 UERBA F.C. Alineación oficial del equipo 'UERBA F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,3 % 71,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calamity Scorer FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Matthias Seiberl de Calamity va demostrar les seves habilitats al minut 84 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 el Calamity va posar setge sobre la defensa central visitant però en Justo Isunza no va estar gens encertat.

UERBA F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Markus Lehtelä que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Savu Ghimbăşan va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 125 Minuto 57 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 2 el va marcar Savu Ghimbăşan a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Pino Grasso va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.
  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El UERBA F.C. sempre confia amb les genialitats d'en Savu Ghimbăşan; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 4.
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al UERBA F.C. per augmentar la diferència al marcador a 2 - 5 al minut 85. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Pino Grasso. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Markus Lehtelä va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Florent Diaz va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Calamity. La jugada d'estratègia del UERBA F.C. per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Markus Lehtelä va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Renaud Van Hove de UERBA F.C. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.