Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731128096

Amistoso (Int.) 731128096 Información oficial sobre el partido 731128096 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Titanium Alineación oficial del equipo 'Titanium' en el partido 1 - 0 nonrecordare Alineación oficial del equipo 'nonrecordare' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Titanium Alineación oficial del equipo 'Titanium' en el partido 1 - 2 nonrecordare Alineación oficial del equipo 'nonrecordare' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Titanium

Goles Goles

  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Titanium contenien la respiració mentre en Alfonso Runcio s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Titanium sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Massimiliano Nesi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 11 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Titanium van sortir al contraatac al minut 31, però Massimiliano Nesi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Runcio de Titanium la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paolo Stremmenos de Titanium va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

nonrecordare

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Stefano Guglielmone, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Joan Carles Santacana no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del nonrecordare que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joan Carles Santacana, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Joan Carles Santacana va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): Daniel Germán hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Iñaki Magunagoitia havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Daniel Germán, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 70 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Abderraouf Achenteh va fer una jugada per la banda esquerra, però Stefano Guglielmone va aturar el seu xut.