Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731127945

Amistoso (Int.) 731127945 Información oficial sobre el partido 731127945 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Real Sinius FC Alineación oficial del equipo 'Real Sinius FC' en el partido 3 - 2 LiverBird Flyers FC Alineación oficial del equipo 'LiverBird Flyers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Real Sinius FC Alineación oficial del equipo 'Real Sinius FC' en el partido 8 - 2 LiverBird Flyers FC Alineación oficial del equipo 'LiverBird Flyers FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sinius FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jan Balák va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Lolo Ghani la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lolo Ghani va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Real Siniu va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Danny Malhoe, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Michel Filianoti va fer al minut 21 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Reinhold Wildenauer, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Michel Filianoti va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Joaquín Albalá va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Augusto Silva Peres va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Žan Banovac es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

LiverBird Flyers FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors de LBF no defallien en cap moment. Producte d'això, en Santeri Ketopaikka va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 151 Minuto 64 (Gol por el centro): LBF van mostrar una bona compenetració quan al minut 64 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ricco Brinkmann va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): LBF va estar a punt d'empatar al 67 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Paul Musukwa que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 91, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jota Eznaurriza va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Sigmund Martell des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonino Pellini de LBF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Antonino Pellini de LBF es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 66.