Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731126191

Amistoso (Int.) 731126191 Información oficial sobre el partido 731126191 en Hattrick

23.04.2024 19:25:00

Uzovské Pekľany Alineación oficial del equipo 'Uzovské Pekľany' en el partido 4 - 5 Vices FC Alineación oficial del equipo 'Vices FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Uzovské Pekľany Alineación oficial del equipo 'Uzovské Pekľany' en el partido 4 - 2 Vices FC Alineación oficial del equipo 'Vices FC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,8 % 6,8 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uzovské Pekľany

Goles Goles

  • 103 Minuto 34 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Miloslav Neznanský va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.
  • 103 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passava el minut 37 del matx, quan l'atent Keifer 'Keyser Söze' Song va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 102 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Als 64 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Uzovské va acabar amb la pilota als peus de Adrián Rehorčík que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.
  • 103 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els seguidors del Uzovské van tornar a saltar d'alegria al minut 90. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Anton Rezanka que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Adrián Rehorčík hauria d'haver estat gol al minut 40 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Vices FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 7, quan Cosimo Piacentini va posar els visitants Vices per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 29, Vices va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Rich Gillespie.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Rich Gillespie de Vices va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, Joaquín Alventosa va augmentar l'avantatge de Vices a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al 68 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Vices augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Raúl Moncada es rifés el porter i marqués el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Anton Rezanka va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Rich Gillespie quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marek Bukňa, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Cosimo Piacentini, el jugador de Vices va ser expulsat al minut 24.