Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731125810

Amistoso 731125810 Información oficial sobre el partido 731125810 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

Club Zig Zag Alineación oficial del equipo 'Club Zig Zag' en el partido 4 - 0 El Potrero Flores Club Alineación oficial del equipo 'El Potrero Flores Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Zig Zag Alineación oficial del equipo 'Club Zig Zag' en el partido 2 - 1 El Potrero Flores Club Alineación oficial del equipo 'El Potrero Flores Club' en el partido
Tiene suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,3 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Zig Zag

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Club va posar-se per davant 1 - 0 al minut 17, quan Pedro Oxenstierna va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Club va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Érick Géron, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 82 (Gol de falta): Pedro Oxenstierna va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 82 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): Rodrigo Exequiel Yañez va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 0 per a Club.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Club ho intentava per la dreta per mitjà de Rodrigo Exequiel Yañez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Érick Géron, el jugador de Club va ser expulsat al minut 37.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan Dollendorf de Club la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Potrero Flores Club

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Güven Ertürkmen va marxar de Štefan Lovík en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Potrero van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 287 Minuto 66 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Santiago Hernán Urquiza ja els havia advertit que el porter contrari, en Gianni Tracca, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Potrero a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Luigi Palazzina va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.