Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731125686

Amistoso (RC) 731125686 Información oficial sobre el partido 731125686 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

doc-ovi Alineación oficial del equipo 'doc-ovi' en el partido 5 - 6 LokoMotiv AO Alineación oficial del equipo 'LokoMotiv AO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
doc-ovi Alineación oficial del equipo 'doc-ovi' en el partido 0 - 1 LokoMotiv AO Alineación oficial del equipo 'LokoMotiv AO' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

doc-ovi

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Dmitriy Kotenkov va donar a doc-ovi un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 113 Minuto 109 (Gol por la derecha): Al minut 109, doc-ovi aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Tummas Zachariasen va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El doc-ovi va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Tummas Zachariasen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 95 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 95 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jeen Femer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Reyes Isern de doc-ovi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Antonio Sánchez Zorrilla de doc-ovi anava molt fort i col·locat però Francisco Javier Manzanares no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de doc-ovi, Daniel Verda, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Àngel Malart anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a doc-ovi.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Akbar Keykha de doc-ovi, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Francisco Javier Manzanares en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Abou Bakr Benjelloune de doc-ovi va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 6.

LokoMotiv AO

Goles Goles

  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 79 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Diego Doncel marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 98 (Gol por la derecha): Al minut 98 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Miguel Alberti que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Loko que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fernando Bombín, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Eduardo Gracera, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Uxer Bildarratz per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 34, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Miguel Alberti va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Loko que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 237 Minuto 97 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Miguel Alberti va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ricardo Cariño va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Adán Arrabal va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Loko Sebastián Martín Díaz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Akbar Keykha es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Quiriaco Muñoz de Loko, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Akbar Keykha en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Roberto Cerdeño de Loko, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Akbar Keykha en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.