Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731125501

Amistoso (Int.) 731125501 Información oficial sobre el partido 731125501 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 2 - 5 The Ravens Club Alineación oficial del equipo 'The Ravens Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 1 - 6 The Ravens Club Alineación oficial del equipo 'The Ravens Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club a Libre

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Libre contenien la respiració mentre en Juan Carlos Infante s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 103 Minuto 64 (Gol por la derecha): Passava el minut 64 del matx, quan l'atent Ginés Chaparro va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Marius Şorea de Libre va intentar batre la porteria rival al minut 29 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Marius Şorea va enviar un xut des de 40 metres al minut 32, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manel Antonaya de Libre va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ginés Chaparro de Libre es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Sergio Corsia de Libre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

The Ravens Club

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Als 24 minuts de partit, Dave Hagenbucher de Ravens va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lothar Wismer quedar desmarcat i marcar per a Ravens al minut 27. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 35 i semblava que Ravens desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Marcus Schoger va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Lothar Wismer va augmentar l'avantatge de Ravens a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 77 de partit va donar a Ravens l'avantatge per 2 - 5. Lothar Wismer en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Franziskus Caplazi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jules Timmer al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Lothar Wismer va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 81, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jochen Höhlich de Ravens es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.