Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731125186

Amistoso (Int., RC) 731125186 Información oficial sobre el partido 731125186 en Hattrick

24.04.2024 02:30:00

Kamikaze F.C. Alineación oficial del equipo 'Kamikaze F.C.' en el partido 4 - 0 Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kamikaze F.C. Alineación oficial del equipo 'Kamikaze F.C.' en el partido 1 - 0 Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido
Tiene bastante suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kamikaze F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rubén Marañón, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Kamikaze se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): Kamikaze va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Slimane Ayadi va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que 一成 (Kazunari) 斉藤 (Saito) va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kamikaze va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rubén Marañón progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Paweł Bącik va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Lupicínio Reis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 287 Minuto 56 (Ocasión tiro lejano): Al minut 56 un refús amb el peu d'en Lupicínio Reis va anar a parar als peus del Rubén Marañón que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 雄介 (Yusuke) 竹田 (Takeda) de Kamikaze va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Super Kira

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del SuperKira sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Zdzisław Brud, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 13 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.