Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731124749

Amistoso 731124749 Información oficial sobre el partido 731124749 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Ortopedikos FC Alineación oficial del equipo 'Ortopedikos FC' en el partido 3 - 3 Taz Monsters Alineación oficial del equipo 'Taz Monsters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ortopedikos FC Alineación oficial del equipo 'Ortopedikos FC' en el partido 3 - 2 Taz Monsters Alineación oficial del equipo 'Taz Monsters' en el partido
Tiene un resultado normal 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,2 % 18,9 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ortopedikos FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Ortopedikos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Adrian Bejgu va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Adrian Bejgu de Ortopedikos va aconseguir igualar el partit al minut 73, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Passat el minut 84 de joc, Adrian Bejgu facilitava les coses al Ortopedikos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Ortopedikos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar William van Peperstraten en un 1 contra 1 amb el porter 曾 (Zeng) 智湖 (Zhihu), que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kevin 'Killer' Cunningham va estar a punt d'avançar els locals al minut 86 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Lluís Lagarriga després que el jugador de Ortopedikos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Batista Aldekoa-Otalora de Ortopedikos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Taz Monsters

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Twan van Belle va anar directament als peus de Ezio Birolo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Enrique Vallejo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 2 per a Monsters.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): En David Lleonsí donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 76 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): José Miró Benítez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José Miró Benítez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Monsters va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan David Lleonsí va quedar-se sol davant el porter Víctor Usel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan José Miró Benítez va estar a punt de posar per davant a Monsters amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Víctor Usel va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, el Monsters va estar a prop d'augmentar el marcador després que en José Miró Benítez s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.