Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731124572

Amistoso (Int.) 731124572 Información oficial sobre el partido 731124572 en Hattrick

24.04.2024 19:20:00

Briedziai Alineación oficial del equipo 'Briedziai' en el partido 4 - 2 S.S.C.Napoli 1926 Alineación oficial del equipo 'S.S.C.Napoli 1926' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Briedziai Alineación oficial del equipo 'Briedziai' en el partido 4 - 0 S.S.C.Napoli 1926 Alineación oficial del equipo 'S.S.C.Napoli 1926' en el partido
Tiene un resultado normal 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Briedziai

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 del partit, el jugador Florent Taillade de Briedziai va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de José Antonio Hernández la va rematar David Piamonte amb una magnífica volea que va fer pujar per a Briedziai el 2 - 1.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Briedziai va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Eberhards Žoltoks, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Briedziai va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Florent Taillade va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Nikola Sirakov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Briedziai se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Briedziai va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Florent Taillade en un 1 contra 1 amb el porter Ahmed Solih, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ahmed Solih al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nikola Sirakov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 235 Minuto 65 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Florent Taillade de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Giampietro Bottecchia de Briedziai va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Predrag Vujnović va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Briedziai ho intentava per la dreta per mitjà de Florent Taillade, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Schaessens de Briedziai va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

S.S.C.Napoli 1926

Goles Goles

  • 136 Minuto 17 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Gabriel Schaessens es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Olivér Dömötör per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 17 passava a ser 0 - 1.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de S.S.C.Napoli eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 89, Sajith Warakagoda va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 4 - 2.