Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731124369

Amistoso (Int.) 731124369 Información oficial sobre el partido 731124369 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Gligan D Alineación oficial del equipo 'Gligan D' en el partido 1 - 5 FC Teekanne Alineación oficial del equipo 'FC Teekanne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gligan D Alineación oficial del equipo 'Gligan D' en el partido 0 - 3 FC Teekanne Alineación oficial del equipo 'FC Teekanne' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gligan D

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 6 minuts quan Lionel Greaux va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Gligan.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gligan va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Maiu Ubigain, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Gligan va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Turan Hare, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eemeli Pöysti de Gligan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Turan Hare es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Teekanne

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Juan Oñate, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 29.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Tom Dürnagel que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Teekanne.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Teekanne per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 39. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Rudolf Nowogrodzki. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): Al minut 69, una falta xutada per Rudolf Nowogrodzki va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 4 per a Teekanne. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 180 Minuto 90 (Gol de falta): Passaven 90 minuts quan en Rudolf Nowogrodzki va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Teekanne va ser a punt de marcar al minut 5, quan el seu jugador Jalal El-Khalfawi va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Erich von Löw und zu Steinfurth quasi aconsegueix empatar per Teekanne al minut 20, però Adolf Gonell va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Stanislav Pashko. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Berndt Hettrich després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Adolf Gonell va poder desviar-lo a córner.