Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731124259

Amistoso (Int.) 731124259 Información oficial sobre el partido 731124259 en Hattrick

25.04.2024 02:15:00

Porki CAF Alineación oficial del equipo 'Porki CAF' en el partido 0 - 3 Lacedemonis Alineación oficial del equipo 'Lacedemonis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Porki CAF Alineación oficial del equipo 'Porki CAF' en el partido 2 - 1 Lacedemonis Alineación oficial del equipo 'Lacedemonis' en el partido
Tiene mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,7 % 30,7 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Porki CAF

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Cronwell Aranda no s'ho podia creure.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tadeusz Rogocz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rodolfo Surichaqui estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 201 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Fernando Baptista va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Rodolfo Surichaqui no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Dorigo de Porki va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lacedemonis

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): El Lacedemonis era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gabriele Venier va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 190 Minuto 19 (Gol de falta): En Vladimir Virchev va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-2.
  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Lacedemonis eren letals, i Vladimir Virchev va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després de 19 minuts, Eugèni Vicens va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Valentin Tran va estar atent i va desviar la pilota a córner.